بزرگ‌ترین شرکت‌های حوزه تکنولوژی راجع به شما چه می‌دانند؟

بزرگ‌ترین شرکت‌های حوزه تکنولوژی راجع به شما چه می‌دانند؟

وقتی در حال گشت و گذار در وب‌سایت‌هایی هستیم که به صورت مداوم به آن‌ها سر می‌زنیم، مواجهه با تبلیغات شدیدا هدفمندی که گویا از زیر و بم زندگی و افکار ما باخبرند اتفاقی کاملا نگران‌کننده است. طبیعتا با وقوع چنین اتفاقی، این سوال مطرح می‌شود که این سایت‌ها چطور چنین دانش عظیمی راجع به ما دارند؟‌ محققان اخیرا به پژوهشی جامع روی ۵ کمپانی غول حوزه تکنولوژی پرداخته‌اند و درباره اینکه آن‌ها چقدر راجع به ما اطلاعات دارند اندکی روشن‌گری کرده‌اند.
این تحقیق از سوی شرکتی به نام Signs انجام شده که یک موسسه تامین‌کننده خدمات تجارت الکترونیک به حساب آمده و در پژوهش خود این پرسش را مطرح کرده که غول‌‌های صنعت تکنولوژی دقیقا چقدر اطلاعات راجع به ما و شما جمع‌آوری می‌کنند.
این شرکت طی این پروژه خواسته به این پاسخ برسد که فیسبوک، اپل، مایکروسافت، گوگل و آمازون (شرکت‌هایی که به اختصار به آن‌ها فامگا می‌گوییم) چقدر راجع به شما اطلاعات دارند و از سوی دیگر پرسش‌نامه‌ای حاوی ۲۰ سوال تهیه کرده که نشان می‌دهد در عوض ما چقدر اطلاعات اندکی راجع به ۵ کمپانی مورد اشاره داریم. اما پیش از بررسی جامع موضوع،‌ بیایید اطلاعاتی کلی راجع به ۵ کمپانی را با یکدیگر مرور کنیم.

یافته‌های Signs نشان می‌دهد که براساس گزارش‌های مالی و پیش‌بینی‌های صورت گرفته در سال ۲۰۱۷ الی ۲۰۱۸ میلادی، فیسبوک در هر دقیقه ۱۰۶ هزار دلار درآمدزایی کرده است. این کمپانی حدودا ۳۰ هزار کارمند داشته و چیزهای بسیار زیادی راجع به شما می‌داند.
فیسبوک می‌تواند براساس آی‌پی آدرس شما، پایش لوکیشن جغرافیایی از طریق موبایل هوشمندتان و همین‌طور اطلاعات لوکیشن دوستان‌تان، به خوبی حدس بزند که شما در کدام نقطه از جهان زندگی می‌کنید. یک سوم از پرونده‌های طلاق ایالات متحده در سال ۲۰۱۱ میلادی نیز حاوی کلمه «فیسبوک» بوده.
اپل که تقریبا در هر روز بالغ بر ۷۲۲ میلیون دلار درآمدزایی می‌کند، قادر به مشاهده شماره تلفن آیفون شما از طریق اپراتورهاست و به صورت میانگین در هر دقیقه ۳۱ دیوایس مک به فروش می‌رساند. بالغ بر ۱۲۳ هزار نفر در سراسر جهان برای اپل کار می‌کنند و در نیمی از خانه‌های آمریکا می‌توان حداقل یک محصول اپل یافت.

مایکروسافت با بیش از ۱۳۱ هزار کارمند در سراسر جهان در هر ساعت ۱۲.۵ میلیون دلار درآمد کسب کرده و سیستم عامل ویندوز ۱۰ آن نیز روی بیش از ۴۰۰ میلیون دیوایس یافت می‌شود. کاربران اپلیکیشن اسکایپ در هر روز بالغ بر ۳ میلیارد دقیقه تماس صوتی و تصویری برقرار می‌کنند و از هر ۵ کاربر اینترنت، یک نفر بینگ را به عنوان جستجوگر اصلی خود انتخاب کرده است.
گوگل بیش از ۳۰۲ میلیارد دلار ارزش داشته و در هر ثانیه، ۴۳۴۸ دلار روانه حساب‌های بانکی‌اش می‌شود. تعداد کارمندان این غول اینترنتی، ۸۵ هزار نفر در سراسر جهان است. بیش از ۱ میلیارد نفر از سرویس جیمیل گوگل استفاده می‌کنند و به احتمال بسیار فراوان، ایمیل آدرس اصلی شما هم از به کمک گوگل ساخته شده است.
گوگل می‌تواند فعالیت‌های آنلاین شما را از طریق ویدیوهایی که در پلتفرم یوتوب به تماشایشان می‌نشینید، تبلیغاتی که روی آن‌ها کلیک می‌کنید و همین‌طور وب‌سایت‌هایی که به آن‌ها سر می‌زنید پایش کرده و تشخیص دهد بیشتر از هر چیز به چه موضوعاتی علاقه نشان می‌دهید.

آمازون تقریبا ۶۴۳.۵ میلیون دلار در هر روز درآمد کسب می‌کند که اگر بخواهیم به شکلی دیگر به موضوع نگاه کنیم، غول خرده‌فروشی با درآمد هر روز خود قادر به خرید ۲۶۱ هواپیمای بویینگ یا ارسال ۱۷ شاتل به فضا یا خرید اشتراک نت‌فلیکس برای ۲۷۱ میلیون سال است. این کمپانی ۴۳ درصد از تمام بازار تجارت الکترونیکی را مال خود کرده و با بیش از ۵۶۳ هزار کارمند در اقصی نقاط جهان، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های حال حاضر به حساب می‌آمد.
کمپانی‌هایی که گروه فاگما را تشکیل می‌دهند، به عقیده همه جزو ارزشمندترین برندهای جهان هستند. فیسبوک به تنهایی درآمدی بیشتر از مجموع درآمد ناخالص مالی گرینلند، لیبی، هندوراس و آیسلند دارد و درآمد اپل هم از درآمد ناخالص ملی کشور نیوزلند پیشی می‌گیرد.

برای خرید پرینتر و لوازم جانبی مورد نظر خود میتوانید به فروشگاه اینترنتی دیجی کارتریج رجوع کنید.
شماره تماس : ۰۲۱۸۸۹۴۴۹۲۲
ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه ۹ صبح الی ۸ شب و پنجشنبه ها از ۹ صبح الی ۳ عصر
آدرس سایت ما : digicartridge

دیدگاهتان را بنویسید