همه
چیز درمورد کارتریج – یکی از دستگاه هایی که امروزه در هر سازمان و اداره
ای می توان یافت، پرینتر و یا دستگاه چاپ است که می توان آنرا بر اساس نوع
عملکرد و کارایی به دسته های مختلفی تقسیم بندی نمود. اما متاسفانه اکثر
کاربران هنگام خرید این نوع دستگاه ها توجه چندانی به متناسب بودن آن با
نوع نیازشان نداشته و این امر سبب میگردد تا غالبا دستگاه های تهیه شده با
توجه به نوع کاری که قرار است انجام دهند چندان برایشان مقرون به صرفه به
نظر نرسند.
به مواد مصرفی در پرینتر های جوهر افشان، جوهر و در پرینترهای لیزری پودر و یا اصطلاحا تونر گفته میشود.
محفظه ای که تونر و جوهر در آن قرار میگیرد، کارتریج نامیده میشود.
در پرینتر های جوهر افشان دستور پرینت توسط جوهر و بوسیله هِد کارتریج روی کاغذ منتقل میگردد ولی در پرینترهای لیزری انتقال دستور پرینت روی کاغذ بوسیله پودر و یا همان تونر و بوسیله درام کارتریج انجام میپذیرد. در نتیجه هد و درام بترتیب، در کارتریج های جوهری و لیزری وظیفه انتقال اطلاعات و چاپ آنها روی کاغذ را بوسیله مواد مصرفی عهده دار میباشند.
نکته مهم دیگری که باید در زمان خرید پرینترها همواره مورد توجه قرار داد، نوع مواد مصرفی آنهاست که در طول زمان می تواند هزینه های دستگاه را تحت تاثیر قرار دهد.
همه چیز درمورد کارتریج – تمامی کارتریج های لیزری دارای ۲ بخش اصلی تونر و درام هستند. گاها این دو بخش در برخی از دستگاه ها در یک کارتریج و در برخی دیگر بصورت مجزا یعنی هر کدام در یک کارتریج مورد استفاده قرار میگیرند.
همه چیز درمورد کارتریج – در مورد کارتریج های جوهرافشان نیز به همین صورت می باشد. در برخی از دستگاه ها جوهر و هد، هر دو در یک کارتریج و در برخی دیگر بصورت جدا از هم قرار دارند.جالب است بدانید وجود چهار رنگ اصلیِ مشکی، آبی، قرمز و زرد در تمامی پرینترهای رنگی الزامیست و تمامی رنگهای دیگر از تلفیق این چهار رنگ ساخته میشوند. این چهار رنگ در برخی از پرینترها داخل ۲ کارتریج هستند یعنی یک کارتریج رنگی که شامل هر سه رنگ آبی، قرمز و زرد می باشد در کنار یک کارتریج مشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
همه چیز درمورد کارتریج – در این کارتریج ها، هِد غالبا روی خود کارتریج قرار دارد. در برخی دیگر از پرینتر ها این چهار رنگ داخل ۴ کارتریج مجزا مورد استفاده قرار میگیرند یعنی هررنگ در یک کارتریج مجزا تعبیه شده است. در این نوع پرینترها هِد از کارتریج جدا میباشد.بعضی از پرینتر ها نیز دارای ۶ کارتریج میباشند که علاوه بر ۴ رنگ اصلی از دو رنگ اصطلاحا فوتو نیز استفاده می کنند. این دو رنگ همان آبی و قرمز کمرنگ هستند که در اصطلاح تحت عنوان فوتو سیان (Cyan) و فوتو مجنتا(Magenta) نامیده می شوند. این پرینتر ها معمولا برای مصارف عکاسی و با عنوان فوتو اسمارت در میان کاربران شناخته شده اند.
این فرآیند نیز در کارتریج های مختلف متفاوت است. یعنی در برخی از کارتریج ها چه جوهری و چه لیزری این چیپ بعد از شارژ هم قابل استفاده میباشد و صرفا نقش کنتور را ایفا میکند و نیازی به تعویض آن نیست. ولی در برخی دیگر از کارتریج ها مانند کارتریج پرینتر های لیزری رنگی این چیپ میبایست بعداز شارژ تعویض شود در غیر اینصورت دستگاه اصطلاحا کارتریج شارژ شده را نمیشناسد.
در برخی از کارتریج های جوهری و لیزری قسمتی تحت عنوان چیپ وجود دارد که وظیفه اعلام میزان مواد مصرفی یعنی جوهر یا تونر را داخل کارتریج برای پرینتر بر عهده دارند.
در واقع با توجه به مقدار جوهر یا تونر موجود در کارتریج توان چاپ کارتریج بر اساس تعداد صفحه درون این چیپ ها تعریف شده که همزمان با پایین آمدن سطح جوهر یا تونر داخل کارتریج تعداد صفحات مشخص شده در این چیپ ها نیز کاهش می یابد و در انتها پیغام eror کارتریج به پرینتر و از پرینتر به کامپیوتر ، توسط همین تراشه ارسال میگردد.
همه چیز درمورد کارتریج – تعداد تونر نیز در پرینتر های لیزری به همین صورت است و با چهار رنگ اصلی در قالب کارتریج مورد استفاده قرار میگیرند ولی ممکن است در برخی از دستگاه ها بخش درام بصورت یک کیت مجزا بعنوان درام کیت و جدا از کارتریج قرار گرفته شده باشد. در این نوع پرینتر ها تونر در کارتریج های مجزا و درام هم در یک کارتریج مجزای دیگر طراحی شده اند. این در حالیست که ممکن است در برخی دیگر از انواع پرینتر های لیزری تونر و درام هردو در یک کارتریج قرار گرفته باشند. در پرینتر های لیزری مشکی نیز از یک کارتریج مشکی استفاده میشود که غالبا تونر و درام در اینگونه از دستگاه ها هردو دریک کارتریج قرار گرفته اند.
برای سفارش میتوانید با مجموعه ما تماس بگیرید!
021-88912035
شنبه تا چهارشنبه 9 صبح الی 8 شب و پنجشنبه ها از 9 صبح الی 3 عصر آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستیم.
آدرس سایت ما : http://digicartridge.com
دیدگاهتان را بنویسید