گوگل، شرکتی که از جزئیترین اطلاعات را هم از شما بیرون میکشد و به تبلیغکنندهها میفروشد، حالا به دنبال نفوذ به درون بدن شماست. پتنتی را به ثبت رسانده که کامپیوتر را توی چشم فرو میکند. دیگر مسئله تماس چشمی هوشمند نیست، گوگل میخواهد درون چشم شما باشد. به گزارش جی پلاس، در این پتنت که سال ۲۰۱۴ به ثبت رسیده و هفته پیش پخش شده، گوگل توضیح میدهد که یک لنز الکترونیکیِ قابل کنترل، کنترل تمام توان نوری دستگاه را برعهده میگیرد. و با انرژیای که از یک آنتن جذب میکند کار میکند. این پتنت به چیزی به نام «کپسول لنز چشم» تزریق خواهد شد.
آنچه در ادامه میخوانید:
- ایده گوگل برای تزریق لنزهای هوشمند به چشمان کاربر
- لنز گوگل
- سخن پایانی
ایده گوگل برای تزریق لنزهای هوشمند به چشمان کاربر
گوگل با ثبت این پتنت ثابت کرده که به تولید گوگل گلاس (عینک هوشمند گوگل) راضی نشده و برای فناوریهای پوشیدنی برنامههای بیشتری دارد.
گوگل در این پتنت به روشی دستیافته است که میتوان لنزها و گجتهای الکترونیکی کوچک را درون چشم کاربر تزریق کرد. طبق اطلاعات منتشر شده از این پتنت لنز هوشمند به شکل یک محلول و بهصورت مایع به چشم کاربر تزریق میشود و کاربرد آن در عرصه پزشکی و بینایی خواهد بود و به چشم پزشکان اجازه میدهد تا بتوانند مشکلات بینایی افراد را رفع کنند.
شاید نسخه اولیه گوگل گلس آنقدر که باید به لحاظ عملکرد و مهم تر از آن ظاهر خوش اقبال نبود تا مورد توجه و استقبال کاربران قرار گیرد ، اما روشن است که غول جستجوگر بالاخره به طریقی راه خود را برای ورود به حوزه پوشیدنی های هوشمند آن هم از نوع چشمی اش پیدا خواهد کرد.
براساس اسناد مربوط به پتنتی که اخیرا به ثبت رسیده ، این شرکت روش تازه ای را برای تزریق مستقیم گجت های الکترونیکی به داخل کره چشم انسان کشف کرده است.
محصولات مرتبط لنز هوشمندی را گوگل پتنت به ثبت رسانده که به داخل چشم ترزیق می شود
لنز گوگل
آنطور که اسناد مربوط به این پتنت نشان میدهند، لنز گوگل قرار است که جایگزین عدسی طبیعی چشم شود ؛ به این ترتیب که به شکل یک محلول به چشم تزریق شده و بعد از انجماد خود را به کپسول غشای پایه عدسی متصل می کند.
محلول یا لنز داخل چشمی غول جستجو عمدتا برای اصلاح عیوب بینایی طراحی و ساخته خواهد شد اما طبق پتنت ثبت شده قابلیت هایی فراتر از لنزهای چشمی یا اعمال جراحی پرخطر و پرهزینه خواهد داشت.
همانطور که فوربز گزارش داده محلول یاد شده قطعات الکترونیکی ریزی نظیر لنز الکترونیکی ، حافظه ، باتری ، تعدادی حسگر و قطعات رادیویی را در خود خواهد داشت که با یک دستگاه اکسترنال جداگانه با توان پردازشی اختصاصی ارتباط برقرار می کنند و داده های خود را در اختیارش قرار خواهند داد.
باتری داخلی این لنز نیز که قرار است در داخل چشم شما جای بگیرد انرژی را از قطعه ای دریافت خواهد کرد که در پتنت تحت عنوان «آنتن کِشت انرژی» از آن یاد گردیده است.
اما لازم است اشاره کنیم که تمرکز گوگل روی لنز و محصولات هوشمند چشمی در ابتدای سال 2014 میلادی شکل پررنگی به خود گرفت ؛ در آن زمان ، شرکت مورد بحث پتنتی را برای لنز های چشمی هوشمند ثبت کرد که نوعی چیپ وایرلس بسیار کوچک را در خود جای داده بود و می توانست سطح قند خون کاربر را اندازه بگیرد.
آن پتنت به دنبال همکاری گوگل و نوارتیس (شرکت فعال در زمینه تولید تجهیزات پزشکی) یک گام دیگر به واقعیت نزدیک تر شد و چه بسا به زودی نیز ساخته شود. طولی نکشید که سونی نیز به این حوزه ورود پیدا کرد و پتنتی را در مورد لنزهای هوشمند به ثبت رساند که در آن به بهره گیری از یک دوربین ، قابلیت زوم و امکان کنترل گشودگی دهانه لنز اشاره شده بود.
کمپانی گوگل از سال ۲۰۱۴ روی کره ی چشم متمرکز شده است. پتنتی که در آن زمان ثبت شد شامل لنز هوشمند مجهز به نوعی تراشه ی وایرلس بود که توانایی کنترل سطح گلوکز را داشت. این پتنت زمانی به واقعیت نزدیک تر شد که گوگل با کمپانی سلامتی نوارتیس همکاری کرد ؛ این همکاری برای کمک به روند توسعه ی تکنولوژی مد نظر بود.
به نظر می رسد که گوگل گلس سنگین تر از آن باشد که بتوان نسخه ی اصلی آن را با موفقیت به سرانجام برساند ؛ اما این غول فناوری راهی برای وارد شدن به چشم های شما خواهد یافت. بنا بر گزارشی که از ثبت پتنت به دست رسیده ، این شرکت به روشی دست یافته که می تواند وسیله ای را مستقیما به کره ی چشم تزریق کند.
قرار است این وسیله جایگزین لنز طبیعی چشم باشد ؛ این وسیله در یک محلول که قابلیت انجماد و اتصال به کپسول لنز را دارد ، تزریق می شود.
وسیله ی داخل چشمی به منظور رفع ایراد ضعیفی چشم ساخته شده ، و بسیار فراتر از لنزهای طبی دائمی و جراحی چشم عمل می کند. به گزارش فوربز ، وسیله ی لنز هوشمند گوگل از لنزهای الکترونیک ، حافظه ی ذخیره سازی ، سنسور ، یک باطری و مولفه های رادیویی تشکیل شده که به منظور برقراری ارتباط با دستگاه خارجی دیگر و مجهز به قدرت پردازشی مجزا، در آن قرار گرفته است. باطری داخلی آن که به نظر می رسد داخل کره ی چشم شما قرار خواهد گرفت ، انرژی را از وسیله ای که با نام (آنتن برداشت انرژی) شناخته می شود ، جذب می کند.
سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم تا شما را با تزریق لنزهای هوشمند به چشمان کاربر ، مزیتها، و… آشنا سازیم. برای اطلاعات بیشتر در مورد تزریق لنزهای هوشمند به چشمان کاربر و همچنین خرید انواع پرینتر مطابق با نیازتان و خرید کارتریج میتوانید با کارشناسان ما در دیجی کارتریج تماس و یا از طریق سایت با ما در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید